Menu
Kurt Zouma i duell med Cristiano Ronaldo i en Premier League-kamp i januar. Foto: Dave Thompson / AP / NTB

Zouma etterforskes for dyremishandling – går rett inn på West Ham-laget

Kurt Zouma ble fordømt av West Ham da videoklipp viste midtstopperen mishandle katten sin, men fikk noen timer senere startplass til hjemmemøtet med Watford.

Av NTB | 08.02.2022 20:50:47

Sport: Franskmannen utgjør et stopperpar med Craig Dawson.

Tidligere tirsdag ble det kjent at West Ham «uforbeholdent fordømmer» Zoumas handlinger. Det var avisen The Sun som først publiserte videoklipp av at han sparker og slår sin egen katt.

Premier League-klubben understrekte at saken skulle håndteres internt, men Zouma har gått offentlig og framstått som en angrende synder.

– Jeg ønsker å beklage mine handlinger. Det finnes ingen unnskyldninger for oppførselen min, og jeg angrer oppriktig, sier Zouma og fortsetter:

– Jeg vil også uttrykke hvor dypt lei meg jeg er på vegne av alle som ble opprørt av videoen. Jeg ønsker å forsikre alle om at de to kattene våre er friske og har det bra. De er elsket og verdsatt av hele familien vår, og dette var en enkelthendelse som ikke kommer til å gjenta seg.

Det ble først meldt av BBC at saken ikke kom til å bli politietterforsket, men tirsdag kveld kom kontrabeskjeden. Politiet i Essex, som ligger øst for London, har startet arbeidet med å se nærmere på Zoumas handlinger.

– Vi er nylig blitt gjort oppmerksomme på denne hendelsen. Vi er i kontakt med RSPCA (dyrevernsorganisasjon), sier en talsperson for politiet.

(©NTB)

Flere nyheter: