reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Zlatan Ibrahimovic trente med Hammarby mandag. Foto: Henrik Montgomery / TT News Agency via AP / NTB scanpix.

Zlatan tilbake på treningsfeltet med Hammarby

Mandag startet Hammarby opp igjen med organiserte fellesøkter. Zlatan Ibrahimovic tok del i økta, som han også gjorde skjærtorsdag.

Av NTB | 13.04.2020 12:02:26

Sport: Framtiden til Ibrahimovic er fortsatt uviss, men AC Milan-spilleren holder seg i form med å trene med Hammarby. Etter å ha deltatt på klubbens økt skjærtorsdag, var han også å se på treningsfeltet mandag, da klubben hadde sin første organiserte fellesøkt.

– Zlatan syntes det er kult å være her. Det merker vi på de andre gutta også, sier Hammarbys sportssjef Jesper Jansson til Expressen.

Ifølge Aftonbladet skriver italienske Sportmediaset at Ibrahimovic sin framtid i Milan kan bli avgjort etter svenskens møte med klubbdirektør Ivan Gazidis. Møtet kommer til å bli avholdt med en gang koronaviruset roer seg i Italia.

Ibrahimovic selv har tidligere sagt at han er usikker på framtiden, men har vært tydelig på at han ikke kommer til å representere Hammarby. 38-åringen eier 25 prosent av klubben.

– Jeg vil lære meg noe nytt om fotball fra en annen vinkel. Jeg kommer til å være med og bidra fra sidelinjen, men ikke på fotballbanen, har Zlatan sagt i et intervju med Svenska Dagbladet.

(©NTB)

Flere nyheter: