reklame for Sheiken Bowling
Menu
Zinédine Zidane hinter om trenercomeback. Foto: Francois Mori / AP Photo / NTB.

Zidane hinter om ny trenerjobb: – Snart, snart

Fotballegenden Zinédine Zidane har gått arbeidsløs det siste året, men kan snart være tilbake i treneryrket.

Av NTB | 25.10.2022 09:51:23

Sport: – Jeg kommer snart tilbake. Vent, vent litt. Snart, snart. Jeg er ikke langt unna å trene igjen, sa franskmannen til RMC Sport.

Zidane takket av i Real Madrid i mai 2021 og har siden gått uten noen jobb. Han har vært linket til en rekke klubber som blant annet Paris Saint-Germain, og han har også uttalt at han ønsker å ta over det franske landslaget etter Didier Deschamps.

– Jeg er ikke ferdig med «Les Bleus». Jeg vil gjøre det, selvfølgelig. Jeg håper jeg kan bli trener for Frankrike en dag. Når? Det er ikke opp til meg å bestemme, sa Zidane til den franske storavisen L’Equipe i juni.

Før 50-åringen skal ta på seg en eventuell ny jobb er han klar på at han først skal ned til Qatar og nyte fotball-VM.

Zidane har trent Real Madrid over to perioder. Først mellom 2015–2018 da han vant tre strake Champions League-titler og et seriemesterskap, før han returnerte til klubben året etter og sikret nok en ligatittel.

(©NTB)

Flere nyheter: