reklame for Utvik Autoservice
Menu
Martin Ødegaard blir å se i Real Madrid-troppen søndag, mot gamleklubben Real Sociedad. Foto: Joan Monfort / AP / NTB.

Zidane bekrefter: Ødegaard med i troppen mot Real Sociedad

På lørdagens pressekonferanse bekreftet Real Madrid-trener Zinédine Zidane at Martin Ødegaard er friskmeldt og med mot Real Sociedad søndag.

Av NTB | 19.09.2020 13:08:01

Sport: – Ødegaard er klar, sa Zidane på pressekonferansen lørdag.

Dermed kan Ødegaard få spilletid i sesongens første ligakamp mot Real Madrid, mot gamlelaget Real Sociedad.

– Han er tilbake og er i form. Det er det viktigste. Martin er godt forberedt, og jeg kommer til å regne med alle spillerne mine denne sesongen, fortsatte «Zizou».

– Han har utviklet seg mye, hver eneste år mer og mer. I fjor gjorde han en strålende sesong med Real Sociedad. Han er en mer fullstendig spiller. Nå er han i Madrid og det er en spiller vi kommer til å bruke, sa den franske treneren.

– Han har vært uheldig og vært litt småsyk de siste par dagene. Han er testet mange ganger og er koronafri, sa onkelen Thomas Ødegaard til NTB mandag.

Likevel er han klar til dyst søndag, ifølge franske Zidane.

– Jeg vet ikke når Hazard er klar. Han er bedre, men han må først bli 100 prosent og ikke føle noe ubehag. Vi er tålmodige.

Den spanske storklubben spilte ikke da mange av La Liga-kollegene serieåpnet sist helg. Ødegaards arbeidsgiver er én av flere klubber som ble innvilget en ekstra uke med sommerpause.

Ødegaard har slitt med jumpers knee i lengre tid, og nylig var han også litt småsyk.

Real-trener Zidane må sette sammen et lag uten flere sentrale spillere til søndagens kamp mot Real Sociedad. Marco Asensio, Isco og Eden Hazard er alle uaktuelle. Lucas Vasquez og Eder Militao er usikre kort.

(©NTB)

Flere nyheter: