Menu
Wilfried Zaha stiller over 50 leiligheter til rådighet for helsepersonell i London. Foto: John Walton / AP / NTB scanpix

Zaha støtter helsevesenet med gratis leiligheter

Crystal Palace-profilen Wilfried Zaha bistår med mer enn 50 boliger i London til den engelske helsetjenesten NHS, for å hjelpe med å bekjempe koronapandemien.

Av NTB | 20.03.2020 21:01:49

Medisin og helse: Zaha er deleier av selskapet ZoProperties sammen med Obi Williams. Fredag tvitret de et ønske om at helsepersonell skulle ta kontakt dersom de trengte et sted å oppholde seg i London.

– Alle som har tomme rom i London trenger å gjøre noe. De kan ikke bare la rommene stå tomme mens folk er i en så stor knipe som hele landet er i akkurat nå, utdypet Zahas medeier Williams til Evening Standard.

Zaha er siste fotballprofil i rekken som hjelper til med å huse medisinsk personell som jobber på spreng i England.

Gary Neville bisto med rommene på to hoteller i Manchester han er deleier av onsdag. Chelsea-eier Roman Abramovitsj stilte hotellet som er en del av klubbens hjemmebane til disposisjon for helsevesenet samme dag.

– Mye medisinsk personell kommer til å jobbe lange vakter og kommer seg kanskje ikke hjem eller vil eventuelt måtte pendle lange over avstander. Lokal overnatting er helseforebyggende for disse nøkkelpersonene i denne spesielle tiden, heter det i en uttalelse fra Chelsea.

(©NTB)

Flere nyheter: