Menu
Politiet har pågrepet ytterligere en mann i forbindelse med drapssaken i Prinsdal i Oslo. Dermed er fire menn siktet i saken. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Ytterligere en mann pågrepet i drapssaken i Prinsdal i Oslo

Politiet har pågrepet ytterligere en mann i forbindelse med drapssaken i Prinsdal i Oslo. Dermed er fire menn siktet i saken.

Av NTB | 12.03.2020 14:18:22

Kriminalitet og rettsvesen: Den 21 år gamle mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap. Han ble pågrepet tirsdag og er kjent for politiet fra tidligere.

Han ble torsdag begjært varetektsfengslet av Oslo tingrett i fire uker med brev- og besøksforbud.

Mannen har samtykket til at fengslingsmøtet blir avholdt som kontorforretning.

Halil Kara (21) ble skutt i hodet ved Prinsdal Grill sørøst i Oslo fredag 10. januar.

– Han sier han er uskyldig. På grunn av smittefaren for koronaviruset har det ikke vært mulig å avhøre ham. Av samme årsak går rettsmøtet som kontorforretning, sier hans forsvarer, advokat Fisnik Baki.

Også de tre øvrige mennene som er siktet i saken, nekter straffskyld.

De ble da varetektsfengslet i fire nye uker. To av dem – en 20-åring og en 18-åring – ble ilagt besøks- og medieforbud og to ukers isolasjon.

Den tredje, en 20-åring som først ble pågrepet fordi han oppbevarte et skytevåpen, fikk brev- og besøksforbud.

Ifølge TV 2 ble 21-åringen nylig dømt i en voldssak der en gutt døde. I januar ble han dømt til ett års fengsel i en sak der 16 år gamle Mohammed Altai døde etter å ha blitt slått i skoletiden ved Holmlia skole.

Fredag vil det bli begjært forlenget varetekt for de tre andre siktede. Ved forrige fengslingsmøte 14. februar fikk politiet medhold i sin begjæring om forlenget varetekt for alle tre.

(©NTB)

Flere nyheter: