Menu
Illustrasjonsbilde. Foto: Julio Cortez/AP Photo/NTB.

Youtubere blir sponsor for Arsenal: – En barndomsdrøm

De to Youtuberne Logan Paul og Olajide Olayinka Williams Olatunji, bedre kjent som KSI, har blitt drikkevareprodusenter og sponser nå Arsenal.

Av NTB | 29.07.2022 08:40:44

Sport: – Dette er ærlig talt en av de største dagene i livet mitt. En barndomsdrøm. Å kunne sponse Arsenal med «Prime» og ha det på stadion så alle kan drikke det, inkludert spillerne!!! Jeg har en god følelse på Arsenal denne sesongen, skrev KSI på Twitter etter annonseringen.

Paul og KSI startet sportsdrikken «Prime» sammen i fjor og har gjort stor suksess i både USA og Storbritannia. Sistnevnte er blodfan av Arsenal og har lenge uttalt seg om både klubbens oppturer og nedturer.

Nå er Prime Arsenals offisielle drikkepartner og blir å finne rundt hele Emirates Stadium, som er Arsenals hjemmebane.

– Fra å se Arsenal herje i Premier League på begynnelsen av 2000-tallet til nå å bli assosiert med Arsenal offisielt med Prime er en drøm som går i oppfyllelse og jeg klyper meg fortsatt i armen! Dette er et stort øyeblikk og jeg er så glad det er med et lag jeg støtter, uttalte KSI til Arsenals hjemmeside.

Det er ikke kjent om Paul har noe lidenskapelig forhold til London-klubben. Han har likevelt omtalt nyheten på Twitter som «galskap», i positiv forstand.

(©NTB)

Flere nyheter: