Menu
Denne blokken i Kyiv ble lørdag truffet av en rakett. Yara har kontorer i bygningen, og selskapets logo kan sees ved siden av det oransje skiltet. Foto: Efrem Lukatskij / AP / NTB scanpix.

Yaras kontor i Kyiv truffet av rakett lørdag

Yaras kontor i Kyiv ble lørdag truffet av en rakett, opplyser selskapet selv. Alle de ansatte er gjort rede for.

Av NTB | 28.02.2022 14:48:46

Krig og konflikter: Det er toppsjefen i Yara, Svein Tore Hoelsether, som melder om rakettangrepet på sin LinkedIn-konto. Det var Nettavisen som omtalte saken først.

– Selv om vi er svært takknemlige for at alle våre ansatte er gjort rede for, er det hjerteskjærende å være vitne til det som skjer, skriver Hoelsether.

Kontorene til selskapet ligger i samme kompleks som en boligblokk som lørdag ble truffet av en rakett. Flere ble skadd i angrepet, men det er ikke meldt om døde.

På spørsmål fra E24 vil ikke pressekontakt Kristin Nordal i Yara si konkret hvor mange ansatte selskapet har i Kyiv, men sier at det ikke er et stort kontor for dem globalt. Nordal sier at de er i jevnlig kontakt med de ansatte.

– Vi fortsetter å gjøre det vi kan for å støtte de ansatte. Vi er ekstremt bekymret for den forferdelige situasjonen i Ukraina og vi stiller oss bak norske myndigheters fordømmelser av handlingene, sier Nordal til E24.

Flere nyheter: