Menu
Erling Braut Haaland skal være aktuell for Barcelona. Foto: Ali Zare / NTB

Xavi om Haaland-rykter: – Jeg har aldri møtt en spiller som sier nei til Barcelona

Barcelona-trener Xavi er trygg på at klubben får spillerne den ønsker seg i neste overgangsvindu, men vil ikke bekrefte at Erling Braut Haaland er blant disse.

Av NTB | 09.03.2022 15:55:16

Sport: Den spanske avisen Mundo Deportivo hevdet onsdag å ha kilder på at Barcelona-ledelsen blir stadig tryggere på å vinne jakten på svært ettertraktede Haaland. Den norske stjernespissens avtale med Borussia Dortmund varer ut 2023/24-sesongen, men den skal inneholde en klausul som gjør at han kan forlate klubben til sommeren for en pris på rundt 750 millioner kroner.

21-åringen, som står med 80 mål på 79 kamper for Dortmund, er også satt i forbindelse med blant andre Real Madrid.

Da Barcelona-trener Xavi møtte pressen onsdag, ble Haalands navn et tema.

– Dere sier at jeg har møtt Haaland. Det visste jeg ikke, sa spanjolen på pressekonferansen foran europaligakampen mot Galatasaray.

– Det er alltid et godt tidspunkt å komme til Barcelona for enhver fotballspiller. Det er ingen fotballspiller som har sagt nei til Barcelona siden jeg kom hit, fortsatte han.

Han ville ikke kommentere Haalands navn spesielt.

– Når vi kan snakke med spilleren vi ønsker å signere, snakker vi med ham om spillesystemet vårt og treningsøktene, sa Xavi, som mener Barcelonas ballbesittende spillestil og mye annet bør telle positivt.

– Hvis du er i kontakt med 20 baller i en annen klubb, vil du være i kontakt med 40 her. Klubben, byen er fantastisk, historien til Barcelona. Jeg vil prøve å overbevise enhver spiller om at det å komme til Barca er en gyllen mulighet, sa han.

Spekulasjonene rundt Haalands framtid vil trolig fortsette med uforminsket styrke i tiden som kommer.

(©NTB)

Flere nyheter: