Menu
Zach Johnson (t.h.) sier at han vil ha Tiger Woods (t.v.) med rundt USA-laget i Ryder Cup neste sesong. Foto: Matt Dunham, File / AP / NTB

Woods Ryder Cup-aktuell som lagleder: – En rollemodell

USAs Ryder Cup-kaptein Zach Johnson sier at golfikonet Tiger Woods vil spille en rolle rundt neste års lag uavhengig om han er på plass i Italia eller ikke.

Av NTB | 05.10.2022 10:20:53

Sport: Johnson kom med nyheten på pressekonferansen som markerer ett år til turneringsstart på Marco Simone-banen i den italienske hovedstaden Roma.

Woods har spilt åtte Ryder Cups for USA og var visekaptein i 2018. Johnson ønsker å ha med seg Woods rundt laget neste år uansett om han ikke skal spille.

– Han elsker Ryder Cup for å si det mildt. Selvsagt har han gått gjennom ting som gjør det vanskelig. Om det er reise eller andre ting, men vi kommer til å kommunisere mye. Han har flotte ideer og er alltid positiv, sa Johnson.

Woods har vært lite involvert i golf siden den alvorlige bilulykken i Los Angeles i februar.

Han knuste høyre bein og ankel i ulykken og det var lenge usikkert om han i det hele tatt kunne returnere til golfbanen. Tidligere i år gjorde han imidlertid skadecomeback i US Masters og har spilt noen turneringer siden.

I fjor ble Europa-laget med Viktor Hovland knust 9-19 av USA. Johnson håper amerikanerne kan gjenta suksessen når Europa-laget er på hjemmebane i Italia.

– Det som er flott med det amerikanske laget er at vi har veldig gode unge spillere, og deres rollemodell er Tiger Woods, sa Johnson.

(©NTB)

Flere nyheter: