Menu
Wolfsburgs Lukas Nmecha ble matchvinner med sin 2-1-scoring i mesterligamøtet mot Salzburg. Foto: Michael Sohn / AP / NTB

Wolfsburg slo tilbake mot Salzburg i mesterligaen

Tyske Wolfsburg tente et nytt håp om avansement i mesterligaen med 2-1-over lederlaget i gruppe G, østerrikske Salzburg. Lille slo Sevilla og er på 2.-plass.

Av NTB | 02.11.2021 20:53:48

Sport: Wolfsburg tapte 1-3 i bortemøtet mot Salzburg og fikk en liten revansj med seieren som sendte dem opp i fem poeng etter fire kamper. Salzburg måtte tåle sitt første tap for sesongen, men leder gruppen med sine sju poeng.

– Tapet måtte komme en gang, men vi ga alt og kjempet helt til slutt. De hadde lært av den første kampen og spilte smartere i dag, sa Salzburg-spiss Noah Okafor til Sky.

Lille vant 2-1 i Sevilla og er toer med fem poeng, like mange som Wolfsburg. Sevilla med tre poeng henger også med i kampen om avansement.

Det tyske laget fra bilbyen gikk hardt ut mot Salzburg og fikk tidlig overtaket. Det var gått bare tre-fire minutter før Ridle Baku hadde satt 1-0 for vertene. Yannick Gerhardt fikk gå uhindret gjennom feltet og fant Baku udekket på bakre stolpe.

Fem minutter etter sidebytte kunne Salzburg tatt ledelsen. Karim Adeyemi skjøt utenfor alene med målvakt Koen Casteels. Noah Okafor avsluttet også en flott mulighet rett på målvakten i god posisjon kort etter. Etter en time slo derimot Wolfsburg til. Lukas Nmecha dro seg fri på kanten og avsluttet angrepet med å banke ballen på halvspretten opp i nettaket til 2.1.

– Salzburg spilte med høy intensitet og ga oss ikke mye tid, men vi utførte kampplanen vår og greide å ta seieren, sa Baku, som ble kåret til banens beste.

Lille slo tilbake da Jonathan David utlignet to minutter før pause. Jonathan Ikoné sendte det franske laget i føringen sju minutter etter sidebytte da han satte en stolperetur i mål.

– Nå blir det vanskelig å gå videre. Det er ikke umulig, men vi må vinne våre to siste kamper for å ha en sjanse, sa Sevilla-trener Julen Lopetegui.

Etter en halvtime slo det østerrikske storlaget tilbake da Max Wöber utlignet på et frispark fra 25 meter med et nydelig venstrebeinsskudd.

Sevilla tok imot Lille i gruppens andre kamp. Lucas Ocampos sendte hjemmelaget i ledelsen etter et kvarter, men det skulle ikke holde.

(©NTB)

Flere nyheter: