reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Ingrid Syrstad Engen gratulerer Fridolina Rolfö (til v.) med målet som sendte Wolfsburg til mesterligafinale da Barcelona ble slått i semifinalen. Foto: Gabriel Bouys, AP / NTB scanpix

Wolfsburg og Engen klar for mesterligafinale etter å ha straffet Barcelonas sjansesløsing

Ingrid Syrstad Engen og hennes lagvenninner i Wolfsburg kan glede seg til mesterligafinale søndag etter 1-0-seier over Caroline Graham Hansens Barcelona.

Av NTB | 25.08.2020 21:53:33

Sport: Barcelonas menn ble ydmyket av Bayern München i mesterligaen. Kvinnene prøvde å gjenreise klubbens ære og var best i det meste av semifinalen, men også de måtte gi tapt for tysk motstand. Bittert nok var det tidligere Bayern-spiller Fridolina Rolfö som scoret.

Engen var involvert da Wolfsburg tok ledelsen etter en snau time, med en flott crossball til Svenja Huth. Innlegget fra høyre ble bare halvklarert. Ewa Pajor prøvde seg med et flygende brassespark, og via en Barcelona-forsvarer havnet ballen hos svenske Rolfö, som scoret fra kort hold.

Det var mot spillets gang, og etter at Barcelona hadde misbrukt en rekke store sjanser, mange av dem med norske Graham Hansen i en hovedrolle i semifinalen mot sin tidligere klubb.

På overtid ble hun løpt ned av keeper Friederike Abt i feltet, men i stedet for straffespark fikk hun frispark mot seg.

Wolfsburg møter Lyon eller Paris Saint-Germain i finalen.

(©NTB)

Flere nyheter: