reklame for Sheiken Bowling
Menu
Serena Williams så ut til å kose seg med å være tilbake på tennisbanen i Eastbourne i Sør-England tirsdag. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB

Williams-seier etter snuoperasjon i comebacket

Serena Williams og Ons Jabeur vendte til seier i double i den amerikanske tennisstjernens første kamp på nesten et år.

Av NTB | 21.06.2022 21:31:20

Sport: Det skjedde i en intens kamp mot den spansk-tsjekkiske duoen Sara Sorribes og Marie Bouzkova i Eastbourne. Kampen ble avgjort i et langvarig tiebreak.

Williams har meldt seg klar for double i Wimbledon, og hun og Jabeur bruker turneringen i Sør-England som oppvarming til sommerens store tennishøydepunkt. Williams så ut til å storkose seg på gresset, selv om kampen ble av det intense slaget.

– Herregud, det var så morsomt å spille med Ons. Det var supert. Vi hadde det veldig moro. Jeg har trent mye, og kroppen føles veldig bra, sa hun, ifølge Daily Mail.

Fra 2-3 koblet Williams og verdenstreer Jabeur grep om kampen, og de freste av gårde til settseier med 6-3.

I tredje sett, som spilles som tiebreak med førstemann til 10, ble det jevnt. Williams og Jabeur var foran 6-4, men Sorribes og Bouzkova kom tilbake. Til slutt endte det likevel med 13-11-seier og avansement for Williams og Jabeur.

De møter Shuko Aoyama og Chan Hao-ching i kvartfinalen.

Williams er blant tidenes mestvinnende tennisspillere med 39 Grand Slam-titler (23 i single), hvorav 14 i Wimbledon. Hun vil ikke avsløre om hun skal spille videre etter årets turnering i London.

– Jeg tar én dag om gangen. Det tar ikke noen avgjørelser basert på dette. Jeg elsker tennis, og jeg elsker å spille, men jeg elsker også det jeg gjør utenfor banen, sa hun etter Eastbourne-seieren.

Duoen i skikkelig trøbbel etter 2-6-tap i første sett og et tidlig servebrudd imot i det andre, men så snudde det for det amerikansk-tunisiske paret.

Williams måtte trekke seg med en skade i første runde i Wimbledon i fjor, og senere gikk hun glipp av nesten et år med tennis. Det har gjort at hun har falt helt til 1204.-plass på WTA-rankingen, men et wildcard gir henne innpass i Wimbledon.

(©NTB)

Flere nyheter: