Menu
Minnesota Wild tapte 4-5 for Colorado Avalanche i NHL natt til tirsdag. Her er Avalanches Nazem Kadri (91) og Wilds Ryan Suter (20) i duell. Foto: Stacy Bengs / AP / NTB

Wild tapte for topplag uten skadd Zuccarello på isen

Minnesota Wild fikk det tøft mot Colorado Avalanche i NHL natt til tirsdag. Kampen endte med 4-5-tap mot laget som leder den vestlige avdelingen i NHL.

Av NTB | 06.04.2021 06:13:26

Sport: Mats Zuccarello er ute med skade i nedre del av kroppen og kunne ikke bidra i nattens kamp. Det var ikke ventet at nordmannen var i startoppstillingen etter at han heller ikke var å se på mandagens treningsøkt før hjemmekampen i St. Paul.

Wild startet godt på mot Colorado Avalanche og scoret det første målet nærmere ni minutt ut i første periode. Deretter tok Avalanche styringen og pøste inn fire mål i den andre perioden.

Hjemmelaget Wild slo tilbake i tredje periode med tre scoringer, men det var ikke nok til å presse fram en spilleforlengelse. Avalanches ene mål den siste perioden var nok til å sikre 5-4-seieren.

Wild ligger på 3.-plass i den vestlige avdelingen i NHL med 48 poeng fra 37 kamper. Det er fire poeng bak Vegas Golden Knights, mens det er åtte poeng opp til Colorado Avalanche på topp.

Natt til torsdag har Wild mulighet til revansjere tapet når lagene møter til ny kamp.

(©NTB)

Flere nyheter: