Menu
Arkivbilde: Widerøe

Widerøe utvider på Haugesund lufthavn Karmøy

Widerøe satser på Haugesund lufthavn, Karmøy og utvider nå tilbudet på Bergens-ruten.

Av Egil M Solberg | 21.10.2020 14:32:40

Flytrafikk: Widerøe startet Bergens-ruten i september 2019 og den har blitt godt mottatt av publikum på Haugalandet.

Selskapet som ellers har satset på avganger på hverdagene, øker nå med en permanent søndagsavgang fra 1. november i tillegg til ytterligere en søndagsavgang i en begrenset periode.

– Bergen er et knutepunkt for videre trafikk på selskapets ruter og Widerøe tilbyr nå gode forbindelser mellom Haugesund og mange steder i Norge, opplyser Pål Visnes i Lufthavndrift.

Den permanente søndagsturen har avgang klokken 18:10, med ankomst Bergen 18:40 og korresponderer med fly videre til Ålesund, Hovden, Kristiansand, Torp, Kristiansund, Molde, Sogndal og Trondheim (Trondheim fra 1. desember).

Flyet kommer inn til Haugesund fra Bergen klokken 17:45 og har forbindelser for passasjerer fra Tromsø, Ålesund, Kristiansand, Kristiansund og Sandefjord.

I tillegg blir det også i en periode en midlertidig søndagsavgang til Bergen klokken 14:00 som gir mulighet for kjøp av billetter fra Haugesund til Bergen med overgang til Kristiansand, Trondheim, Sandefjord, Tromsø, Tromsø, Ålesund, Bodø og Aberdeen.

– Det er gledelig at Haugalandets egen flyplass kan melde om positive nyheter knyttet til tilgjengelighet, spesielt for næringslivet i regionen. Vi håper derfor at Widerøes satsing på Haugesund blir benyttet og kan bidra til å gjenoppbygge rutegrunnlaget vårt, sier Visnes som er kommersiell leder på Haugesund lufthavn Karmøy.

Flere nyheter: