reklame
Menu
FOTO: Westcon Løfteteknikk AS

Westcon Løfteteknikk inngår betydningsfull avtale

Westcon Løfteteknikk AS (WCL) har signert ny langsiktig avtale med Lyse Elnett AS.

Av Egil M Solberg | 31.01.2020 15:16:52

Næringsliv: Det er snakk om leveranser innen Sakkyndig kontroll av arbeidsutstyr og verktøy, i deres lokasjoner i Stavangerregionen.

– For oss betyr dette flere nye faglige utfordringer, og vi ser frem til å utvikle vår kunnskap og erfaring videre sammen med energiselskapet, sier administrerende direktør Karl Johan Jentoft.

– Dette er en viktig avtale for WCL og passer godt inn i vårt allerede etablerte fagmiljø i energibransjen.

– Avtalen er veldig positiv for vår videre satsing mot landbasert industri og er et resultat av vårt arbeid for energikunder som Haugaland Kraft, Statkraft, BKK Kjøpekraft Vest i Bergensregionen, og nå Lyse Elnett, opplyser han.

Ny leverandør

Samtidig kan selskapet med hovedkontor i Haugesund presentere Van Leusden som ny leverandør.

– Med en produktportefølje på alt fra 500kg til 100T og mer enn 130 års erfaring, gjør Van Leusden oss til en enda mer komplett leverandør av kraner og løfteutstyr. Selskapet er eksperter innen leveranser til maritim og offshore bruk, så med Van Leusden sine produkter i vår portefølje tar vi et steg videre som en enda sterkere leverandør mot våre offshore kunder og målgruppen vår der, opplyser Jentoft.

Westcon Løfteteknikk jobber for å sikre direkte leveranser fra produsenter.

– Det er viktig at vi sikrer agenturer med kvalitetsrike produkter for kundene våre, forteller han.

Selskapet er allerede godt i gang med leveranser.

– Både vi og Van Leusden ser frem til et godt samarbeid for å sikre videre oppfølging av det norske markedet, avslutter direktøren.

Flere nyheter: