Menu
West Bromwich fikk ett poeng mot Wolves mandag. Foto: Geoff Caddick /Pool via AP / NTB

West Bromwich nærmere nedrykk tross ett poeng mot Wolves

Mbaye Diagnes scoring etter pause reddet 1-1 og ett poeng for West Bromwich i Premier League-oppgjøret mot Wolverhampton mandag.

Av NTB | 03.05.2021 21:09:39

Sport: Det ene poenget er imidlertid ikke egnet til å blåse mye ekstra liv i sjansene West Bromwich har til å berge plassen på øverste hylle i engelsk fotball. Utsiktene er heller dystre.

Med fire kamper igjen å spille har mannskapet til Sam Allardyce ti poeng opp til Newcastle på trygg grunn. Dermed kan i teorien nedrykket være et faktum i neste runde.

Manager Allardyce nekter å gi opp håpet.

– Vi er dedikerte yrkesutøvere, og er inne i en periode med god form. Det vi mangler er å vinne og å sette sjansene. Vi er nære, men likevel så langt unna. Vi m å bare fortsette til siste slutt og fortsette å tro, sa han til BBC etter kampen.

Mandag gikk det neste en omgang før det ble målsus. Rett før pause sendte Fabio Silva Wolverhampton opp i ledelsen på litt heldig vis. Avslutningen traff en motstander, før den igjen traff Silva og gikk i bue over keeper og i mål. Ufortjent var det samtidig ikke. Gjestene hadde fram til da vært det beste laget.

Etter pause kom hjemmelaget til to kjempesjanser innledningsvis, men først på den tredje ble det scoring. Diagne stanget ballen i mål fra god posisjon og tente et håp om West Brom-seier.

Det ble det imidlertid ikke. Dermed må klubben etter alle solemerker forberede seg på spill i mesterskapsserien neste sesong.

(©NTB)

Flere nyheter: