reklame
Menu
Timo Werner er klar for Chelsea. Foto: Jan Woitas/Pool via AP / NTB scanpix

Werner klar for Chelsea

Den tyske fotballstjernen Timo Werner har signert kontrakten med Premier League-storheten Chelsea.

Av NTB | 18.06.2020 11:19:35

Sport: Det bekrefter London-klubben torsdag. 24-årige Werner har kommet til enighet med Chelsea-ledelsen om de personlige betingelsene og slutter seg til klubben i juli.

Det betyr at Werner avslutter sesongen med Leipzig før han setter kursen mot England.

– Jeg er storfornøyd med å signere for Chelsea. Det er et stolt øyeblikk for meg å bli del av denne fantastiske klubben, sier Werner.

Han takker videre Leipzig for alt den tyske klubben og dens supportere har betydd for ham. Samtidig ser han fram til å gå løs på livet som spiller på Stamford Bridge.

– Sammen har vi en suksessrik framtid foran oss, sier 24-åringen.

Det har i lengre tid vært rapportert at Werner forlater RB Leipzig til fordel for den engelske toppserien. Storscoreren skal angivelig ha en utkjøpsklausul i kontrakten som Chelsea skal ha utløst.

Werner har også vært koblet til Liverpool, men Premier League-lederen skal ikke ha vært villig til å betale summen Leipzig krevde for spissen. Klausulens størrelse har vært rapportert å være både på 55 og 60 millioner euro.

24 år gamle Werner blir Chelseas andre signering i sommer. Nylig ble Hakim Ziyech hentet fra Ajax.

Ifølge The Telegraph skal Werner ha informert Leipzig-ledelsen om at han ikke ønsker å spille for den tyske klubben i de resterende kampene i mesterligaen i august.

(©NTB)

Flere nyheter: