Menu
Timo Werner har nettopp scoret sitt første spillemål i mesterligaen siden høsten 2019. Nesten like lenge syntes han det føltes å vente på at returen fra tverrliggeren skulle falle ned på hodet hans. Foto: Alastair Grant, AP / NTB

Werner: – Det tok timer før ballen kom ned

Timo Werner scoret et svært etterlengtet mesterligamål og åpnet døra for Chelsea til finalen. Han la ikke skjul på for mye det betydde for ham.

Av NTB | 06.05.2021 00:24:46

Sport: – De siste ti minuttene skrek jeg så mye at jeg ikke hadde stemme igjen. Da treneren (Thomas Tuchel) kom, var vi på 10.-plass i ligaen. Nå er vi i topp fire og i to finaler. Vi har et utrolig lag. Vi er unge, men ikke dumme. Vi gjør ikke enkle feil, sa han til BT Sport.

Werner scoret på straffespark i gruppekampene mot Krasnodar og Rennes i fjor høst, men onsdagens scoring var hans første spillemål i mesterligaen siden første runde i gruppespillet for RB Leipzig i september 2019. Siden var han uten spillemål i 17 CL-kamper på rad.

Nesten like lenge syntes han det tok før ballen falt ned på hodet hans etter at landsmannen Kai Havertz’ lobb traff tverrliggeren og spratt nesten rett opp.

– Jeg måtte vente lenge på den. Det tok timer, men det ble en enkel scoring. Vi skapte mange sjanser. Det er ikke lett å møte Real Madrid, men vi gjorde det veldig bra, sa Werner.

(©NTB)

Flere nyheter: