Menu
Wales har avlyst tirsdagens pressekonferanse med Ryan Giggs. Foto: Anton Uzunov / AP / NTB

Wales-pressekonferanse avlyst etter Giggs-hendelse

Det walisiske fotballforbundet (FAW) har avlyst tirsdagens pressekonferanse etter å ha blitt gjort kjent med en hendelse som involverer trener Ryan Giggs.

Av NTB | 03.11.2020 07:53:03

Sport: Forbundet uttalte mandag kveld til nyhetsbyrået PA at det er «klar over en påstått hendelse som involverer Ryan Giggs», men ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.

Flere engelske medier, blant annet The Mirror, The Sun og Daily Mail, har rapportert og sitert en ikke navngitt talsperson i Manchester-politiet som sier at Giggs søndag ble pågrepet av politiet hjemme søndag kveld etter meldinger om forstyrrelser som involverer kjæresten hans.

Politiet bekrefter til The Sun at de fikk melding klokken 22 søndag, og at en kvinne i 30-årene hadde pådratt seg mindre skader, men trengte ikke behandling. Giggs ble senere løslatt mot kausjon.

Til The Mirror sier en talsperson for Giggs:

– Mr. Giggs nekter for alle påstander mot ham om at han har vært voldelig. Han samarbeider nå med politiet og vil fortsette med det i den pågående etterforskningen.

Giggs, som har vært trener for Wales siden januar 2018, skulle tirsdag presentert troppen som skal i aksjon mot USA i en privatlandskamp 12. november, samt nasjonsligakampene mot Irland og Finland.

46 år gamle Giggs la opp sin aktive karriere i 2014. Han har vært assistenttrener under David Moyes (spillende) og Louis van Gaal i Manchester United. Han ledet også laget i fire kamper i 2013-14-sesongen etter at Moyes fikk sparken.

(©NTB)

Flere nyheter: