Menu
Arkivfoto: Daniel DeNiazi

Vurderer om flere skal avhøres

For en uke siden tok det fyr i en søppelbøtte på Vigdartun ved Sveio skule. Politiet har ikke kommet videre i etterforskningen, og nå vurderer de om flere skal avhøres.

Av Daniel DeNiazi | 03.05.2021 18:41:11

Politi: – Det blir vurdert om flere ungdommer skal inn til avhør. Om noen vet noe, kan de ta kontakt med rektor, sier Bjørn Inge Espeland, politikontakt for Sveio til lokalavisen Vestavind.

Ovenfor avisen forteller politiet at det er opprettet sak etter forholdene, men har ikke kommet videre i etterforskningen.

To personer ble sendt til sykehuset som følge røykforgiftning, men var på jobb dagen etter. Brannen ble raskt slukket og brannvesenet fikk kontroll på situasjonen.

– Da jeg kom på plassen brant det heftig i en søppelbøtte inne på et av toalettene. Jeg forsøkte å slukke, men måtte trekke meg vekk da bossbøtta stod i lys lue og det var stor røykutvikling, fortalte lærer og brannmester Jarle Erdalsdal til lokalavisen for en stund siden.

Vitner skal ha fortalt at to gutter ble observert etter brannen, og disse skal ha nektet for å ha noe med brannen å gjøre da politiet stoppet dem.

Sveio kommune tror brannen er påsatt, og saken er fortsatt under etterforskning.

Ovenfor Radio Haugaland ber rektor Ben Jerry Ellingsen de som vet noe om saken om å ta kontakt via e-posten: sveio.skule@sveio.kommune.no 

Flere nyheter: