Menu
Camille Herrem hadde mer å smile for i VM enn da seriehåndballen kom i gang igjen onsdag. Hun spilte med brist i et ribbein og pådro seg direkte rødt kort da Sola fikk juling av Storhamar. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Vond dag for Herrem – så rødt da Sola tapte toppkampen

Verdensmester Camilla Herrem pådro seg en ribbeinsskade da hun løftet sønnen og fulgte opp med direkte rødt kort i Solas 27-30-tap mot Storhamar.

Av NTB | 05.01.2022 21:09:20

Sport: Det ble en vond opplevelse for Herrem da kvinnenes eliteserie startet opp igjen etter VM-pausen. Storhamar var klart best i toppkampen mellom de to lagene bak suverene Vipers Kristiansand på tabellen.

Vipers tok oppskriftsmessig to nye poeng på vei mot seriegullet da Larvik ble slått 32-20 borte i den første kampen i kvinnenes eliteserie siden 21. november. I kampen om å være førsteutfordrer tok Storhamar en knallsterk borteseier mot Sola og la dermed rivalen to poeng bak seg.

Jeanett Kristiansen gjorde comeback etter barnefødsel og ble med seks mål toppscorer sammen med Emilie Hovden.

– Det kjennes godt. Det er veldig deilig å være tilbake, sa Kristiansen til TV 2.

– Jeg fikk brist i et ribbein. Jeg burde si at det var et slag eller noe, men jeg skulle løfte sønnen min, og så stakk det til, sa hun til TV 2.

Hun scoret bare ett mål i en kamp der Sola startet best og ledet 6-2, men der Storhamar etter hvert festet et jerngrep på vei mot en klar seier. Laget ledet på det meste med åtte mål.

Etter 40 minutter hadde Herrem spilt ferdig. Hun var på etterskudd og satte inn en stygg takling mot Emilie Hovden. Dommeren ga henne direkte rødt kort.

– En finfin dag dette, sa hun og himlet med øynene.

– Men det var bra at vi fikk en opphenting mot slutten. For min egen del gikk det greit å spille tross skaden, ved hjelp av bekkenbelte og teip. Det kjentes bedre enn i går, iallfall. Det er ikke tid til å være skadet med det kampprogrammet som venter oss.

Tertnes vant 30-24 over Molde, som dermed også tapte terreng i tetstriden. Vipers er nå tre poeng foran Storhamar, fem foran Sola og sju foran Molde på 4.-plass. Alle lag har spilt 12 kamper.

Herrem fortalte i intervju med kanalen før kampen noe flau at hun ble skadd tirsdag.

– Jeg kom i altfor stort tempo. Jeg beklaget med en gang. Det var talentløst av meg å komme i så stor fart, sa Herrem til TV 2.

(©NTB)

Flere nyheter: