Menu
Offeret ble funnet i en park nær Ibsenhuset i Skien sentrum litt før klokka 13 lørdag. Foto: Geir Norendal / NTB

Voldssiktet mann i Skien i avhør

Én av de tre mennene som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge i Skien, satt søndag i avhør. En mann i 20-årene døde av knivstikk lørdag.

Av NTB | 17.07.2022 16:20:36

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen ble funnet i nærheten av Ibsenhuset i Skien sentrum og fraktet til sykehus, hvor han senere døde av skadene.

Til NTB opplyser advokat Andreas Nyhaug, som er forsvarer for en av de siktede, at klienten sitter i avhør søndag ettermiddag. Forsvareren har foreløpig ingen kommentar til saken.

En annen siktet, en mann i 40-årene, er ikke avhørt ennå, opplyser forsvareren hans, advokat Carl Konow Rieber-Mohn, til TV 2.

– Slik jeg forstår det, har politiet en plan om å snakke med ham i løpet av dagen, sier forsvareren.

Den tredje siktede, en mann i 30-årene, erkjenner ikke straffskyld og har så langt ikke avgitt noen forklaring, opplyser forsvareren hans, advokat Chamkor Singh Nagra, til TV 2.

– Tre menn er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge, opplyste Linda Leland, fungerende leder for etterforskningsseksjonen ved Grenland politistasjon, lørdag kveld.

Politiet ønsket da ikke å si noe om hvorvidt det er en relasjon mellom de siktede og offeret. Foranledningen til knivstikkingen er fortsatt ukjent.

Politiet er usikre på hvor knivstikkingen fant sted, men jobber ut ifra to mulige åsteder – enten i en leilighet i nærheten eller utendørs.

(©NTB)

Flere nyheter: