reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Et krafig skybrudd med regn og hagl førte til at eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Kristiansund på Sandefjord Arena fikk kampstart utsatt en time. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Voldsomt regnvær i Sandefjord – Eliteseriekamp mot Kristiansund forsinket

Et voldsomt regnvær gjør at søndagens eliteseriekamp mellom Sandefjord og Kristiansund i første omgang er utsatt med én time, til klokken 19.

Av NTB | 30.08.2020 18:37:59

Sport: Regn, hagl, lyn og torden sørger for at eliteseriekampen i hvalfangerbyen ikke kom i gang som planlagt klokken 18. I første omgang er kampen utsatt én time.

Ifølge fotballforbundets kampdelegat Sjur Kortgaard har Meteorologisk institutt fortalt at den voldsomme regnbygen vil gi seg før den nye kampstarten er planlagt.

– Vi kan ikke slippe personer inn på matta så lenge det er lyn og torden. Avgjørelsen er gjort i samråd med forbundet, begge lag og dommere, sa Kortgaard til Eurosport.

Både Sandefjord og gjestene fra Kristiansund ventet tålmodig på at uværet skulle gi seg før kampstart, men fikk først beskjed om at kampen ble ti minutter forsinket. Kort tid etter ble den utsatt til klokken 19. Så gjenstår det å se om kampen kommer i gang.

(©NTB)

Flere nyheter: