powergym
Menu
politi vest

Voldsnatt for politiet

Mann slo til politibetjent, slagsmål mellom naboer og mange andre slagsmål. Det har vært en natt preget av vold i politidistriktet i natt.

Av Egil M Solberg | 21.02.2016 13:11:00

Bra promillekontroll
Mellom klokken 22 og 23 på lørdag kvelden, ble det avholdt promillekontroll i Solheimskrysset i Sauda. Dette resulterte i 25 kontrollerte bilførere som alle var edru.

Kverulerte seg hjem
En beruset mann i begynnelsen 20-årene ble bortvist for resten av natten etter at han utagerte og kverulerte med politiet ved et utested i Åkrehamn ved 2315-tiden lørdag kveld.

Bortvist etter krangel
En mann i 30-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter en krangel med en annen mann i natt. Det var ved 00.07-tiden at politiet måtte gripe inn. Ved 01.50-tiden påtraff politiet den samme mannen igjen, og nok en gang hadde han stelt i stand bråk. Dermed ble han anmeldt og innsatt i drukkenskapsarrest.

Masseslagsmål på kaien
Tre personer ble bortvist fra sentrum av Haugesund ved 01.32-tiden i natt, etter at flere personer ble involvert i et slagsmål på Indre kai. De som ble bortvist er på henholdsvis 23-, 28- og 55 år. Ingen skal ha blitt skadet.

Bortvist på Bømlo
En 25 år gammel mann ble bortvist fra et utested på Bremnes i natt. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Bråk på kaien
En 20 år gammel mann ble innbrakt drukkenskapsarresten etter en ordensforstyrrelse på et utested ved Indre kai i 01.52-tiden. Han er videre anmeldt for forholdet.

Slagsmål i Haugesund
Politiet måtte gripe inn da det oppsto et slagsmål i sentrum av Haugesund ved 02.36-tiden i natt. En 20 år gammel mann ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Nok et slagsmål
En 26 år gammel mann ble pågrepet av politiet ved 03.10-tiden i natt, etter at han hadde gått løs på en 19 år gammel mann på kaien i Haugesund. 26-åringen måtte overnatte i arresten og er anmeldt for ordensforstyrrelse.

Gikk løs på politimann
En 22 år gammel mann ble ved 02.34-tiden i natt pågrepet etter at han sparket i butikkvinduene på Bremnes på Bømlo. Da politiet pågrep han, satte han seg til motverge og slo til en politibetjent. Mannen er nå anmeldt for både vold mot offentlig tjenestemann og ordensforstyrrelse.

Naboslagsmål på Stord
En 22 år gammel mann på Stord gikk ved 03.28-tiden i natt løs på en 33 år gammel nabo. Dette utviklet seg til et slagsmål og politiet ble bedt om å gripe inn. 22-åringen ble pågrepet og innsatt i varetekt. Motiv for gjerningen er ukjent.

Nok et slagsmål i Haugesund
To menn på henholdsvis 32- og 23 år havnet i slåsskamp i Haugesund ved 04.08-tiden i natt. De ble begge bortvist fra sentrum av byen for resten av natten. De ble også anmeldt for ordensforstyrrelse.