Menu
*politi
Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

Vold og bråk på byen

En mann ble slått ned i Haugesund i natt, fest ute av kontroll, bortvisning fra sentrum og ordensforstyrrelse på privat adresse. Dette er noe av det politiet har jobbet med i natt.

Av Egil M Solberg | 01.02.2020 06:03:30

Politilogg: Det ble nok å gjære for politiet også natt til lørdag. Det er nok en gang i Haugesund at patruljene har hatt mest å henge fingrene i.

02.47: En 19 år gammel mann kontaktet politiet og hevdet han var blitt slått av en ukjent person i Haugesund. Mannen ble fraktet til Haugesund sykehus med klager på smerter i nakke og hode. Politiet har foretatt nødvendige undersøkelser og oppretter sak.

00.32: En fest kom ut av kontroll på en privatadresse i sentrum av Haugesund. Det ble en 18 år gammel gutt anmeldt for både å nekte å oppgi personalia, forulemping av offentlig tjenestemann og for mistanke om bruk av narkotikabruk. Han ble fremstilt for lege til blodprøvetaking og overlatt til foresatte. Festen ble avsluttet.

01.11: En mann i 30-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund. Han fremsto som hissig og truende på et utested i sentrum og var overstadig beruset.

23.34: Det kom inn melding om ordensforstyrrelse på en privatadresse i sentrum. En mann skal ha slått til en kvinne. Begge parter er i 20-årene. Kvinnen ble ikke alvorlig skadet. Den mannlige part var såpass beruset at han måtte innsettes i arrest. Vitner på stedet ble avhørt og sak opprettet.

Flere nyheter: