Menu
Lionel Messi og hans Argentina slipper å møte Brasil en betydningsløs kamp i VM-kvalifiseringen. Foto: Eugene Hoshiko / AP / NTB

VM-kvalifiseringskampen mellom Brasil og Argentina avlyses

Brasil og Argentina slipper å spille den betydningsløse kampen i VM-kvalifiseringen etter at den ble stoppet i forbindelse med brudd på koronarestriksjoner.

Av NTB | 16.08.2022 19:40:49

Sport: Det var 5. september i fjor at kvalifiseringskampen mellom lagene ble avbrutt etter seks minutter. Årsaken var at Brasils helsemyndigheter grep inn og mente det argentinske lagets fire Premier League-spillere brøt karanteneplikten ved å møte opp på stadionet i São Paulo.

De hadde fått grønt lys fra Fifa og Conmebol (Det søramerikanske fotballforbundet), men det brasilianske helsetilsynet hadde en annen oppfatning.

Argentina-laget reiste inn i Brasil få timer før kampstart, men på det tidspunktet hadde landet innreisenekt for utenlandske personer som nylig hadde vært i Storbritannia.

I etterkant har Fifa lenge stått på sitt og ment at lagene må spille kampen, men tirsdag opplyser de at den avlyses, ifølge AFP.

Kampen var betydningsløs for begge lag. De er allerede er klar for VM i Qatar senere i år, selv om de har spilt én kamp mindre enn de andre lagene i den søramerikanske kvalifiseringen.

(©NTB)

Flere nyheter: