Menu
Dusan Vlahovic ble fredag presentert som Juventus-spiller på 22-årsdagen. Han hentes fra Fiorentina for å fylle tomrommet etter Cristiano Ronaldo. Foto: Fabio Ferrari, LaPresse via AP / NTB

Vlahovic skal erstatte Ronaldo i Juventus

Juventus brukte fem måneder på å finne Cristiano Ronaldos erstatter, men nå er han på plass. Dusan Vlahovic hentes fra Fiorentina for 70 millioner euro.

Av NTB | 28.01.2022 22:06:36

kuriosa og kjendiser: Serberen signerte på sin 22-årsdag fredag og får trøye nummer 7, som har vært ledig siden Ronaldo dro.

– Dette er en veldig spesiell dag for meg, en av de mest spesielle og lykkelige fødselsdager jeg har hatt til nå, sa Vlahovic etter at han ble presentert med kake og tente lys i garderoben på stadion i Torino.

Twitter ble han presentert med emneknaggen DV7, en versjon av Ronaldos CR7. Vlahovic brukte drakt nummer 9 i Fiorentina.

Juventus melder at Vlahovic har signert en kontrakt som gjelder til sommeren 2026 og at overgangssummen kan forhøyes med inntil 10 millioner euro som følge av prestasjonsrelaterte klausuler.

Vlahovic har scoret 20 mål på 24 kamper i ulike turneringer for Fiorentina denne sesongen. Han topper scoringslista i Serie A sammen med Lazios Ciro Immobile.

Juventus har slitt med å score mål siden Ronaldo forsvant til Manchester United og er bare på femteplass i serien.

(©NTB)

Flere nyheter: