Menu
Dusan Vlahovic er nærmest ustoppelig i Serie A, der han økte ledelsen i kampen om toppscorertittelen lørdag. Foto: Marco Bucco / LaPresse via AP / NTB

Vlahovic ble matchvinner etter måldobbel for Juventus

Dusan Vlahovic byttet klubb i januar, men fortsetter å bøtte inn mål i den italienske toppdivisjonen. Han scoret to nye mål da Juventus vant 3-2 over Empoli.

Av NTB | 26.02.2022 22:03:30

Sport: Serberen scoret 17 mål på 21 kamper for Fiorentina før han ble klar for Juventus i januar. Mål ble det også i debuten for Juventus, før han scoret i mesterligadebuten for klubben etter to målløse kamper i ligaen.

Lørdag var han nok en gang i målform da han scoret to ganger. Dermed er Vlahovic toppscorer i Serie A med 20 mål. Lazios Ciro Immobile har 19 fulltreffere.

Det første målet kom på stillingen 1-1 helt på tampen av første omgang. Den serbiske spissen fikk ballen i boksen, der han lurte keeper og forsvar med en skuddfinte som om han var landsmannen Bojan Zajic i sine glansdager i Vålerenga, før han satte ballen i mål.

Etter 65 minutters spill kom den andre scoringen, som til slutt viste seg å bli matchavgjørende. Vlahovic klarte å kontrollere en vanskelig pasning før han chippet ballen over keeper og i mål.

Da hjalp det lite at Empoli reduserte til 2-3 ti minutter senere.

Tidligere på dagen fikk Emil Bohinen to minutter på banen da hans Salernitana spilte 1-1 mot Bologna.

(©NTB)

Flere nyheter: