Menu
Arkivbilde: Kjell Bua

Viste erigert penis til 10-åring

En 43 år gammel mann fra Sunnhordland er dømt til fengsel i 21 dager etter at han viste frem sin erigerte penis til søsterens datter.

Av Egil M Solberg | 16.04.2018 12:45:56

Domstol: Det var vinteren 2015/2016 at dattera var på besøk hos sin mor. Hun hadde med seg sine to døtre. Broren bodde på dette tidspunktet hos deres mor.

Tiltalte sto i en døråpningen, rundt en halv til en meter fra den ti år gamle jenta med sin erigerte penis ut av smekken på buksa.

Moren og bestemoren var da ute av huset.

I sin forklaring uttalte jenta at tiltalte smilte til henne, hvilket hun opplevde som et «ekkelt/lurt» smil.

Tommel ut smekken

Jenta så på dette tidspunktet noe som stakk ut av den åpne smekken til tiltalte. Hun trodde ved første øyekast at det var en tommel som stakk ut av smekken, men oppdaget at denne «tommelen» ikke hadde negl.

Retten legger til grunn at det var en blottet og delvis erigert penis som stakk ut av smekken til tiltalte, og finner dette bevist ut over enhver rimelig og fornuftig tvil.

Flere episoder

Tiltalte har i avhør hos politiet forklart at han kan ha vist seg naken foran jenta flere ganger. Han mener imidlertid at dette knytter seg til dusjing, toalettbesøk o.l. situasjoner hvor det fremstår naturlig å være naken i sitt eget hjem.

Naboen til tiltalte har forklart seg om to episoder med tiltalte.

I november 2014 og mai 2016 skal tiltalte ved flere anledninger ha blottet seg for naboene.

I den første anledning skal tiltalte ha stått med buksene nede utenfor huset til en nabo. Da vedkommende oppdaget tiltalte, skal han ha dratt opp buksen og løpt inn.

Ved den andre anledningen skal tiltalte ha stått bak en busk helt naken og stirret på vitnet samtidig som at vitnet klippet plenen i sin egen hage.

Dom

I tillegg til fengselstraffen på 21 dager, må han ut med i alt 25.938 kroner i erstatninger til den unge jenta og hennes mor.

Flere nyheter: