Menu
Juventus' møte med Inter og fire andre kamper i Serie A blir utsatt grunnet koronaviruset. Foto: Laurent Cipriani / AP / NTB scanpix

Virusfrykt stanser italiensk toppkamp

Storkampen mellom Juventus og Inter, samt fire andre av helgens Serie A-kamper har blitt utsatt på grunn av koronaviruset.

Av NTB | 29.02.2020 13:31:31

Sport: Football-italia melder at avgjørelsen om utsettelse ble tatt etter et krisemøte mellom regjeringen og fotballforbundet lørdag morgen.

Det var ventet at kampene kom til å bli spilt foran tomme tribuner, men lørdag ble det besluttet at fem kamper i Serie A, inkludert toppkampen mellom Juventus og Inter, blir utsatt.

Udinese – Fiorentina, Milan – Genoa, Parma – SPAL og Sassuolo – Brescia er de fire andre kampene som blir utsatt som et tiltak mot koronaviruset.

Kampene har blitt flyttet helt til 13. mai ettersom Juventus og Inter er videre både i den italienske cupen og i sine respektive europa-cuper og ikke har mange ledige datoer å spille sin kamp.

Finalen i den italienske cupen flyttes også derfor fra 13.- til 20. mai. Siste serierunde i Serie A er 24. mai.

I tillegg til helgens utsatte kamper, ble Inters kamp mot Sampdoria utsatt forrige uke. Om Inter tar seg videre i den italienske cupen og europaligaen kan det by på problemer med kampoppsettet.

(©NTB)

Flere nyheter: