reklame for Sheiken Bowling
Menu
Vipers Kristiansand spilte uavgjort mot FTC Hungaria på bortebane i mesterligaen lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Vipers skuffet i Ungarn – uavgjort mot FTC

Vipers Kristiansand ledet hele kampen, men i sluttsekundene utlignet FTC Hungaria til 26–26 og sikret ett sterkt poeng i mesterligaen i håndball.

Av NTB | 15.10.2022 17:41:20

Sport: Sørlendingene kom til kampen med håp om å slå tilbake etter 30-32-tapet for Bietigheim borte i forrige runde. Det var lagets første tap etter 31 strake seirer. Lørdag scoret Anna Vijakhireva åtte mål for den regjerende mesterligavinneren, men det holdt ikke til seier.

Det norske laget ledet 14–12 til pause, og det fortsatte jevnt også i annen omgang. Vipers dro først ifra, men hjemmelaget ga seg ikke og kjempet seg tilbake. Katrine Lunde sto godt for Vipers og hadde tidlig i annen omgang en redningsprosent på over 40. Det tok lagvenninnene vare på og satte de fleste av sine baller i mål på motsatt side.

Med 20 sekunder igjen utlignet FTC, og Vipers greide ikke score i det siste angrepet.

Vipers ligger à poeng med Bietigheim og CSM Bucuresti på tabelltopp, men begge de to sistnevnte har én kamp til gode. De spiller sine kamper søndag.

Vipers tar imot CSM Bucuresti på hjemmebane neste runde. Gruppespillet er fortsatt ikke halvferdig etter fem runder. Det gjenstår ni kamper.

(©NTB)