Menu
Henny Ella Reistad scoret fem av målene da Vipers slo Sola onsdag. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Vipers med ny seier – fortsatt ubeseiret i eliteserien

Vipers Kristiansand har fortsatt til gode å avgi poeng i årets eliteserie i håndball for kvinner. Onsdag ble det seier 33-28 borte mot Sola.

Av NTB | 12.02.2020 20:31:10

Sport: Da de suverene serielederne onsdag slo Sola var det Kristiansand-klubbens 17. strake seier i eliteserien.

Hjemmelaget ledet både 1-0 og 2-1, men det var også de eneste gangene Sola var i føringen mot Vipers. Etter få minutter tok Vipers over ledelsen og beholdt ledelsen til sluttsignalet gikk.

Gjestene ledet med ni mål til pause, 19-10. Resten av kampen ble kontrollert til seier.

Da Carolina Miranda Morais satte inn 33-23 fra straffemerket var det et aldri så lite Vipers-jubileum. Det var gjestenes seriemål nummer 600 denne sesongen.

Etter det scoret Sola fem på rad, men kom aldri nærmere enn 28-33.

Lagene fulgte hverandre tett helt til det sto 10-10 i onsdagens eliteseriekamp. Derfra og ut var vertene i ledelsen, med unntak av da Birgitte Hagen gjorde 19-19.

Det var Storhamar som førte kampen, men de gulkledde klarte aldri rykke fra sine gjester fra Bergen. Stort sett var hjemmelaget i føringen med ett eller to mål. Det endret seg fra det gjensto i overkant av ti minutter i Hamar.

Da rykket serietoeren sakte, men sikkert fra og ledet 28-23 med ti minutter igjen av kampen. Da sluttsignalet gikk sto det 32-28 på lystavla.

Dette var femte gangen denne sesongen lagene møttes. De to siste oppgjørene hadde Storhamar gått seirende ut. Onsdag kom den tredje på rad for Storhamar.

Tertnes holdt lenge følge med serietoer Storhamar i eliteserien i håndball for kvinner. Men mot slutten av kampen rykket hamarlaget fra og vant 32-28.

(©NTB)

Flere nyheter: