Menu
Nora Mørk og Katrine Lunde kunne juble for seier mot Kastamonu lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Vipers kjørte over tabelljumboen i mesterligaen – vant 39-25

Vipers tok føringen tidlig og hadde full kontroll mot Kastamonu Belediyesi i mesterligaen i håndball lørdag. De ga seg ikke før det sto 39-25 på måltavla.

Av NTB | 16.10.2021 20:07:54

Sport: Vipers startet kampen kontrollert og ledet 11-6 etter halvspilt 1.-omgang. Det offensive stjernegalleriet kjørte deretter over de tyrkiske gjestene, og hjemmelaget gikk til pause med 20-11.

Både Ana Debelic, Jana Knedlíková og Vilde Jonassen hadde alle tre levert fire scoringer hver til pause.

Etter pause våknet målmaskinen Nora Mørk. Hun var relativt anonym i 1.-omgang, men midtveis i 2.-omgang sto hun med fem mål. Hun endte til slutt opp med åtte mål i det som ble en kontrollert 39-25-seier av Vipers.

Mørk ble også toppscorer i kampen.

– Det har gått litt opp og ned, men i dag gikk det bra. Jeg trives godt når det går fort, så jeg er glad for at jeg fikk løpt litt, sa Mørk etter kampen.

Hun legger til at hun ble overrasket over motstanden, eller mangelen på motstanden, skal vi tro den norske stjernespilleren.

– De var kanskje hakket dårligere enn det jeg hadde trodd. Jeg har sett mye video, så jeg var spent, sier hun videre.

Seieren var viktig for Kristiansand-laget som før kampen sto med én seier og to tap i gruppespillet. De er avhengige av gode opplevelser i kampene som kommer om de skal kjempe om avansement.

Lørdagens seier gjorde også at laget fikk positiv målforskjell. Laget står nå med fire poeng på de fire første kampene og har 120-108 i målforskjell.

I neste kamp tar Vipers imot CSKA på hjemmebane. CSKA møter IK Sävehof søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: