Menu
Nora Mørk med ballen under Vipers Kristiansands mesterligakamp mot Esbjerg i Danmark søndag. Foto: John Randeris /Ritzau / NTB

Vipers-kamp i mesterligaen utsatt

Vipers Kristiansand har fått bekreftet at lørdagens bortemøte med russiske Rostov Don er utsatt. Det er uklart når kampen blir spilt.

Av NTB | 19.10.2020 13:38:27

Sport: Avgjørelsen var ikke uventet. Vipers søkte om utsettelse tidligere i måneden, og i helgen fikk sørlandslaget gjennomslag hos Det europeiske håndballforbundet (EHF).

– Det var litt som forventet i og med at det ellers hadde vanket ti dagers karantene etter hjemkomst hvis vi hadde reist til Russland, sier daglig leder Terje Marcussen i Vipers til Fædrelandsvennen.

En karantene ville ført til flere utsatte kamper i den norske serien og cupen.

Etter planen skal Vipers ta imot Rostov Don til hjemmekamp 21. november. Klubben har foreslått å spille begge oppgjørene mot russerne på nøytral grunn i november med noen få dagers mellomrom.

Det er ikke første gang i høst at Vipers-kamper i mesterligaen blir utsatt. Hjemmemøtet med ungarske FTC Hungaria måtte settes på vent da to spillere hos gjestene fikk påvist koronasmitte.

(©NTB)

Flere nyheter: