reklame for Sheiken Bowling
Menu
Viktor Hovland slo bare ett slag i Players Championship lørdag. Han slapp unna vindmarerittet mange spillere opplevde. Foto Gerald Herbert, AP / NTB

Vindkaos i Players Championship – Hovland slapp unna

Vinden gjorde lørdagen til et mareritt for spillerne i Players Championship i golf. Viktor Hovland slo ut så sent at han gjorde bare ett slag.

Av NTB | 13.03.2022 07:40:04

Sport: Nordmannen startet på sin 2. runde først et kvarter etter midnatt norsk tid. Hans første slag satte seg fast i bakken ute i roughen. Før det var avklart om han fikk fri dropp gikk signalet for at spillet var avbrutt på grunn av sviktende lys.

Hovland får droppe ballen søndag når han fortsetter sin runde. Det er varslet vanskelige vindforhold også da. Det er allerede bestemt at turneringen forlenges til mandag, og mange må trolig spille to runder da.

Det var en frustrert Hovland som etter en åpningsrunde torsdag ett slag under par ikke kom på banen i det hele tatt fredag. Tordenvær og styrtregn forsinket turneringen kraftig.

Lørdag var det vind som skapte enorme problemer, og spiller etter spiller så sine muligheter spolert da ballen ble tatt av vinden. Spillerne som var i aksjon torsdag og fredag gikk til sammen 79 slag under par. De som spilte lørdag var til sammen 283 slag over par.

De to som mestret forholdene var Bubba Watson og Justin Thomas, som lørdag gikk henholdsvis fire og tre slag under par. De spilte seg opp i tetsjiktet, mens de fleste som var i aksjon ødela sine sjanser.

(©NTB)

Flere nyheter: