reklame for Utvik Autoservice
Menu
Ross Barkley ble matchvinner for Aston Villa. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Villas eventyrstart fortsatte etter Barkleys overtidsperle

Aston Villa seiler videre på medgangsbølgen i Premier League. Søndag ble Ross Barkley matchvinner da Leicester ble slått 1-0 etter en sen scoring.

Av NTB | 18.10.2020 23:09:03

Sport: Aston Villa kom til søndagens bortekamp fulle av selvtillit etter 7-2-seieren mot Liverpool i forrige serierunde. Søndag var imidlertid gliden i angrepsspillet langt fra den samme.

Det var langt mellom de store målsjansene begge veier, men ett minutt på overtid traff Ross Barkley godt fra distanse med høyrebeinet. Ballen smøg seg inn i hjørnet bak Leicester-keeper Kasper Schmeichel.

– Dette var en viktig seier. Det har vært 50-50 hele uken om jeg kunne spille, og klubblegen har gjort en kjempejobb med å få meg klar, sa Barkley til Sky Sports etter kampen.

Leicester måtte klare seg uten den skadde storscoreren Jamie Vardy, og det virket mannskapet til Brendan Rodgers merkbart preget av.

Dermed holdt Aston Villa nullen for tredje gang på fire forsøk i ligaen denne sesongen. Liverpools Mohamed Salah er den eneste som har klart å gjøre mål på Birmingham-klubbens svært solide forsvarsrekke.

Framover har det i tillegg blitt den ene gode opplevelsen etter den andre. Fire seirer er fasiten så langt i sesongen.

Det gir annenplass på tabellen, poenget bak serieleder Everton. Sistnevnte har samtidig spilt fem kamper.

(©NTB)

Flere nyheter: