Menu
Arkivbilde: Bingokanalen

Vil sette norgesrekord i bingo – igjen

Bingosjefen Joar Levemann elsker å ringe i bjella i studio når noen vinner jackpotten. Sist onsdag ble det for første gang to jackpot-vinnere på samme kvelden.

Av Egil M Solberg | 06.10.2020 18:26:59

Bingokanalen: Hver onsdag kveld kjører det kjente TV-ansiktet i gang med radiobingo, som også er å se på Facebook-live.

– Sist onsdag passerte vi 1000 pålogginger samtidig og det er mange bingo lag der ute. Hvor mange det er som ser på vet jeg ikke, men dette øker på fra uke til uke. Utrolig morsomt, sier Joar til Radio Haugaland.

Med direktesendingen på Facebook, blir det enklere for spillere å følge med på tallene som blir trukket, premier og spill.

– Det ser ut til at omtrent halvparten følger spillet på Facebook-live etterhvert, mens mesteparten spiller ved å lytte på DAB, sier Levemann.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Det har vært en rivende utvikling siden oppstarten 29. april i år.

– Det er hele tiden ny teknologi som lages og installeres, som regel kommer ting på plass ca 5 minutter før sending, sier Joar og ler.

Han opplyser at det kommer mer teknologi fortløpende som skal bidra til spillopplevelsen og underholdningsverdien for de som følger Bingokanalen onsdagskveldene.

– Det er bare å følge med, sier bingosjefen.

De siste ukene er det kommet dronevideoer fra hele distriktet og vingnetter av forskjellig slag på Facebook-live.

Vil sette nye rekorder

I slutten av sommeren var det fire vinnere av over 100.000 kroner på like mange uker. Det er delt ut 1.375.000 kroner i premier på drøyt 5 måneder og sist onsdag ble det to jackpot-vinnere samme kveld.

– Vi får se, men det er gode muligheter for at vi får én eller flere jackpot-vinnere hver onsdag fremover. Rekorder er til for å slås, sier Levemann.

Hør intervjuet på vår podcast

Flere nyheter: