Menu
Joar og Emma i Bingokanalen håper karmøymannen gleder seg til kveldens bingosending. 28-åringen som var uheldig med campingvogna si på Karmsund bru får gratis bingoblokker til i kveld. FOTO: Bingokanalen

Vil glede mannen med campingvogna på Karmsund bru

Det som skjedde på brua var tragisk for 28-åringen, som i tillegg har måtte tåle hets på sosiale medier. Nå gir Joar Levemann karmøymannen bingoblokker og muligheten til å vinne over 100.000 i kveld.

Av Egil M Solberg | 08.07.2020 08:08:16

Bingokanalen: Joar Levemann i Bingokanalen gir mannen med campingvogna på Karmsund bru en oppmuntring i dag.

– Det var uflaks det som skjedde på broa. Nå håper jeg han har flaks i kveld og vinner over 100.000 kroner. Da kan han kjøpe seg ny campingvogn og le av alle som kommer med slike stygge kommenterer, sier Levemann til Radio Haugaland.

Bingosjefene gir karmøymannen en gratis dobbeltblokk og en gullblokk til kveldens bingosending.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Bingokanalene finner du på DAB, nettradio (bingokanalen.no) og Facebook-live (fb.com/bingokanalen). Bingosendingen starter klokken 20.00 og det er i kveld 125.000 kroner i premier og hele 6 lykketall.

For to uker siden gikk 100.000 kroner til en mann på ferie i Hardanger. Da var det 7 lykketall i spillet.

Utsolgt på flere av 120 utsalgssteder

Salget går bedre enn forventet på flere utsalgssteder og da blir de utsolgt.

– Vi prøver å få ut nok blokker til alle, men det er ikke alltid like enkelt. Posten kan også ta litt tid, men det er mange utsalgssteder og du kan også kjøpe online fra bingokanalen.no, forklarer Levemann.

Hør intervjuet på vår podcast

Flere nyheter: