Menu
Tor Kristian Gaard
Foto: Karmøy Høyre

Vil også bli ordfører i Karmøy

Tor Kristian Gaard fra Høyre stiller seg disponibel til ordfører-kandidaturet i Karmøy. Dermed får Aase Simonsen kamp om nominasjonen.

Av admin | 13.06.2018 07:20:30

Lokalpolitikk: Tor Kristian Gaard fra Høyre stiller seg disponibel til ordfører-kandidaturet i Karmøy. Dermed får Aase Simonsen kamp om nominasjonen når nominasjonsmøte til Karmøy Høyre avholdes den 20. juni, skriver hnytt.

Gaard understreker at han ikke tar opp kampen mot Simonsen.

– Jeg har sagt at jeg stiller meg klar hvis partiet ønsker det. Dette er ingen kamp mot Aase Simonsen som jeg mener er en utmerket kandidat. Jeg føler imidlertid jeg har mye ugjort innen politikken i Karmøy og at tiden nå er moden til å gjøre noe med det, sier Gaard til avisen.

Flere nyheter: