Menu
FOTO: London Southend Airport.

Vil åpne direkterute til London

Etter planen blir det igjen direktereiser til London fra Helganes. Foreløpig er dette en sommerrute. Problemet nå er at charterselskapet ikke får tak i fly til å betjene ruten.

Av Egil M Solberg | 05.02.2020 20:23:34

Reise: På hjemmesiden til charteroperatøren Turs var det inntil onsdag ettermiddag mulig å bestille reiser som tar deg direkte mellom Haugesund og London. Sener på dagen var tilbudet fjernet, melder Haugesunds avis.

Problemet er at det er vanskelig å finne fly til tilbudet.

– Ingen hadde bestilt London-reise. Når denne usikkerheten med flyet dukket opp, valgte vi å fjerne tilbudet fra nett. Nå jobber vi på spreng for å få på plass fly, og da vil vi legge ut sommerferietilbudet til London igjen, forteller daglig leder Therese Nordtveit i Turs til avisa.

Det er ikke snakk om en direkterute som Ryanair hadde, men tur/retur-reiser gjennom sommerferien for skolene i år. Enten torsdag-søndag eller søndag-torsdag.

Totalt var det lagt ut 14 tur/retur-reiser mellom Haugesund og London, fra 21. juni til 9. august. Prisen for flyturen tur-retur lå på 4.240 kroner per person, skriver avisa.

London-flyet skal etter planen gå mellom Haugesund Lufthavn Karmøy og London Southend Airport. Flyplassen ligger rett øst for London sentrum, en snau time med tog til stasjonen Liverpool Street, melder Haugesunds avis.

Flere nyheter: