Menu
Isabelle Guldén var god i kampen mot CSKA søndag. Her fra kampen mot Sävehof tidligere. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB

Viktig Vipers-seier i Russland

Vipers Kristiansand tok føringen tidlig og slo CSKA 32-28 i mesterligaen i håndball søndag. De økte med det luken til fire poeng ned til det russiske laget.

Av NTB | 16.01.2022 17:36:26

Sport: Vipers var foran kampen på 12 poeng i mesterligaens gruppe B, med seks seire og tre tap. Med seier hadde CSKA klatret opp på lik poengsum som Vipers, og det var dermed viktige poeng det sto om.

Markéta Jerábková sto fram for Vipers og scoret åtte mål.

Også svenske Isabelle Guldén spilte godt, og hun sto for fem mål. Vipers åpnet kampen sterkt og ledet fort med noen mål. Deretter kom CSKA noe nærmere før Vipers igjen begynte å sette sjansene sine i mål. Til pause sto det 16-13 til Vipers.

I 2. omgang fortsatte Vipers å levere i en kamp som inneholdt masse mål. Halvveis i 2. omgang var stillingen 26-22 til sørlandsklubben, og selv om CSKA yppet seg mot slutten var det Vipers som sikret to viktige poeng. Vipers har nå 14 poeng og ligger på 2.-plass i gruppen med bare suverene Györ foran seg.

I neste kamp venter tyrkiske Kastamonu for Vipers. Tyrkerne er tabelljumbo og har tapt alle sine kamper hittil.

(©NTB)