Menu
Det var under Vikings kamp mot Bodø/Glimt søndag en supporter kom med rasistiske tilrop. Nå er personen utestengt i 30 kamper fra stadion. Foto: Carina Johansen / NTB

Viking utestenger supporter for rasistiske tilrop

Etter kampen mellom Viking og Bodø/Glimt fikk Viking melding om en supporter som hadde kommet med rasistiske ytringer. Nå er personen utestengt i 30 kamper.

Av NTB | 23.09.2021 09:37:46

Sport: Det opplyser Viking i en pressemelding. Leder Roar Åkerlund i supportergruppen Vikinghordene meldte om hendelsen etter søndagens kamp som endte med 3-1-seier til Glimt. Utestengelsen på 30 kamper fra Vikings hjemmearena trer i kraft umiddelbart. Personen utestenges også fra Vikinghordene i samme tidsrom.

– En trist sak for alle som er glad i fotball og Viking. Vi ønsker å beklage overfor Bodø/Glimt, øvrige tilskuere på SR-Bank Arena og resten av Fotball-Norge. Vi ønsker ikke at slike situasjoner skal oppstå på våre tribuner og vil fortsette å jobbe aktivt sammen med idretten i kampen mot rasisme og diskriminering, sier daglig leder Eirik Bjørnø i Viking.

Viking opplyser at politiet er varslet. Supporteren beklager hendelsen.

– Jeg angret umiddelbart etter at ordene datt ut av meg og forsto at dette var alvorlig og galt. Jeg vil beklage til Bodø/Glimt og til øvrige supportere. Dette ble helt feil, og jeg har skuffet meg selv og de rundt meg.

(©NTB)

Flere nyheter: