Menu
Crystal Palace-manager fikk det hett rundt ørene da Everton-fansen stormet banen etter 3-2-seieren. Det endte med et sleivspark mot en supporter. Nå har politiet henlagt saken. Foto: Jon Super / AP / NTB

Vieira slipper politisak etter spark mot supporter

Politiet oppretter ikke sak etter at Crystal Palace-manager Patrick Vieira sparket mot en banestormende Everton-fan.

Av NTB | 23.05.2022 14:46:08

Kriminalitet og rettsvesen: Merseyside-politiet opplyser at det har vært i kontakt med både Vieira og den andre involverte, og at det ikke ble ønsket å gå videre med saken. Det melder Sky Sports.

Everton-fansen stormet banen ved to anledninger, inkludert da fløyta gikk for siste gang i 3-2-seieren over Crystal Palace sist torsdag. Med resultatet reddet Everton plassen i Premier League.

Da kampen ble blåst av, befant Vieira seg plutselig midt i folkemengden. TV-bilder viste at flere fans konfronterte og plaget franskmannen på banen.

En person holdt telefonen sin opp mot fjeset til Vieira, før treneren snudde seg og så ut til å sparke vedkommende i beinet. Supporteren gikk så i bakken, ifølge The Athletic.

Det engelske fotballforbundet (FA) satte også i gang en etterforskning etter hendelsen. Det er ikke kjent hva FA har konkludert med.

(©NTB)