Menu
Crystal Palace-manager Patrick Vieira (foran) etterforsker for å ha sparket en Everton-supporter torsdag. Foto: Jon Super / AP / NTB

Vieira etterforskes for anklager om spark mot supporter

Det engelske fotballforbundet (FA) skal etterforske Crystal Palace-manager Patrick Vieira etter at han så ut til å sparke til en Everton-supporter torsdag.

Av NTB | 20.05.2022 10:46:03

Sport: Everton-tilhengerne stormet banen ved to anledninger i oppgjøret som laget til slutt vant 3-2 og med det holdt seg i ligaen. Da kampen ble blåst av befant Vieira seg plutselig midt i folkemengden, og TV-bilder viste at flere fans konfronterte og plaget franskmannen på banen.

En person holdt telefonen sin opp mot fjeset til Vieira, før treneren snudde seg og så ut til å sparke vedkommende i beinet. Supporteren gikk så i bakken, ifølge The Athletic.

Vieira ville ikke kommentere saken etterpå.

– Jeg har ingenting å si om det.

The Athletic skriver fredag at FA har igangsatt en etterforskning av Palace-manageren, samt Everton grunnet banestormingen.

Everton-supporterne stormet banen første gang da Dominic Calvert-Lewin scoret matchvinnermålet etter 85 minutter. Det gikk flere minutter før kampen var i gang igjen.

(©NTB)

Flere nyheter: