Menu
Kajsa Vickhoff Lie imponerte i Garmisch-Partenkirchen. 22-åringen ser ut til å komme på pallen for første gang. Foto: Marco Trovati / AP / NTB

Vickhoff Lie mot sin første pallplass etter kanonrenn

Med startnummer 2 satte Kajsa Vickhoff Lie standarden i super-G-rennet i Garmisch lørdag. Blant favorittene var det bare Lara Gut-Behrami som slo tiden.

Av NTB | 30.01.2021 11:53:27

Sport: Med en ledelse på 2,29 sekunder foran første utøver, tydet mye på at en jublende Vickhoff Lie hadde kjørt et knallsterkt renn.

Tiden så ut til å kunne være en vinnertid helt til storfavoritten Gut-Behrami tok ledelsen med 68/100 sekund foran den norske jenta.

Men bortsett fra den suverene sveitseren, som etter alle solemerker vinner rennet, klarte ingen av de andre favorittene å slå tiden til Vickhoff Lie, som fortsatt lå på 2.-plass etter at 21 løpere hadde kommet i mål.

Den tidligere besteplasseringen i verdenscupen for 22-åringen fra Bærum er en 4.-plass, mens bestenoteringen i super-G var før lørdagens renn en 6.-plass.

Selv uten pallplass hittil i sesongen, har Vickhoff Lie imponert på treningsrennene og det har kun vært et spørsmål om tid før hun skulle få ut potensialet sitt i et tellende renn. Det fikk hun til de grader til i Garmisch-Partenkirchen.

Ragnhild Mowinckel kjørte ikke like godt og endte 2,94 sekunder bak Gut-Behrami i mål, over to sekunder bak landslagsvenninnen.

(©NTB)

Flere nyheter: