Menu
Konflikten mellom Clas Brede Bråthen og Norges Skiforbund ruller videre. Foto: Lise Åserud / NTB

VG: Brudd i forhandlingene mellom Bråthen og skiforbundet

Dialogen mellom Clas Brede Bråthen og Norges Skiforbund på advokatnivå ga ingen løsning på hoppkonflikten. Forhandlingen har brutt sammen, melder VG.

Av NTB | 02.09.2021 17:52:07

Sport: Bråthen hevder overfor avisen at han er blitt tilbudt flere andre stillinger i hoppsporten, men fortsatt ønsker skiforbundet å få inn en ny sportssjef.

– En slik løsning vil ikke bare gjøre oss sårbare for de problemstillinger som følger med når en ny person skal tre inn i teamet, noe som ville være spesielt uheldig i en viktig OL-sesong, sier Bråthen og fortsetter:

– Det som imidlertid oppleves som mye verre, er at de løsningene som er foreslått vil tappe norsk hoppsport for enda flere av våre allerede knappe ressurser og svekke den sportslige satsingen enda mer enn det som allerede har skjedd.

Bråthen har vært hoppsjef siden 2004. Toppledelsen i skiforbundet har reagert på hans kommunikasjonsform og gjort det klart at de ikke ønsker å forlenge kontrakten når den går ut i april 2022.

Konflikten har dominert nyhetsbildet de siste ukene. Bråthen har fått stor oppbakking blant landslagshopperne og trenerteamet.

Bråthen har varslet søksmål mot skiforbundet og krevd å få fast ansettelse.

(©NTB)

Flere nyheter: