reklame for Sheiken Bowling
Menu
Hugo Vetlesen kunne blitt matchvinner i landslagsdebuten, men skuddet var ikke godt nok til å overliste Finlands keeper Lukás Hrádecky. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Vetlesen kunne kronet debuten med vinnermål: – Kjipt å bomme

Hugo Vetlesen gjorde guttedrømmen virkelig da han kom inn til sin landslagsdebut mot Finland. Åtte minutter før full tid var han nær å bi matchvinner.

Av NTB | 20.11.2022 18:06:46

Sport: – Jeg har pleid å sette de der gjennom hele året. Noen ganger treffer du, noen ganger blir det bom. Denne gang ble det bom. Klart det var kjipt, sa Glimt-spilleren.

– Det ville vært stort å avgjøre i debuten, men jeg håper at jeg heller setter den i en viktig kamp. Jeg får trøste meg med det, sa han.

Skuddet hans fra god posisjon inne i feltet gikk rett på Finlands gode keeper Lukas Hradecky, som avverget uten store problemer. Det ødela ikke dagen for Vetlesen, som nylig ble kåret til årets spiller i Eliteserien.

Han ble sittende på benken i Dublin torsdag, men søndag ble han byttet inn for Mohamed Elyounoussi i det 66. minutt.

– Det var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse. Alle jenter og gutter drømmer om en gang å spille for A-landslaget, og nå har jeg gjort det. Det er stort, og jeg er meget stolt, sa han.

Den første samlingen med A-landslaget har vært en opplevelse

– Det har vært veldig gøy og lærerikt. Jeg er blitt kjent med alle sammen. Jeg kjente mange fra før, fra Stabæk, Glimt og yngre landslag. Det har vært lett å komme inn i gruppa, sa han.

(©NTB)