Menu
Gianluigi Buffon, her fra tiden i Juventus, har undertegnet for ytterligere to sesonger i Parma. Foto: Fabio Ferrari / LaPresse via AP / NTB

Veteranen Buffon forlenget kontrakten med Parma

Gianluigi Buffon har signert en ny kontrakt med Parma som innebærer at han vil spille minst til han er 46 år.

Av NTB | 28.02.2022 13:33:59

Sport: Serie B-klubben kunngjorde kontraktsforlengelsen mandag. Buffon har knyttet seg til sin moderklubb til sommeren 2024.

Keeperveteranen returnerte til Parma i fjor etter mange suksessrike år i Juventus og et kort opphold i Paris Saint-Germain. Mannen med 176 landskamper for Italia har ikke planer om å gi seg med det første.

– Dette er en flott dag for meg, for familien min og for agenten min. Til slutt skjedde det jeg ønsket, det jeg tror presidenten ønsket og det jeg håper at fansen og byen ønsket, sier Buffon og legger til at det var uunngåelig at han skulle vende tilbake til Parma og spille for klubben.

Parma rykket ned fra Serie A forrige sesong og har så langt ikke lyktes i forsøket på å ta seg tilbake til toppnivået i italiensk fotball. Klubben ligger på 13.-plass i Serie B, et godt stykke bak opprykksplassene.

(©NTB)

Flere nyheter: