Menu
Det var full fart for Kjell Elvis da han kl. 8 torsdag morgen startet verdensrekordforsøket i Elvis-synging på baren Scotsman i Oslo. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Verdensrekordforsøk i Elvis-synging underveis i Oslo

Verdensrekorden i Elvis-synging lever farlig. I 50 timer skal norske Kjell Elvis forsøke å synge seg inn i Guinness' rekordbok.

Av NTB | 23.07.2020 11:03:15

Kuriosa og kjendiser: Torsdag morgen kl. 8 var det avspark på The Scotsman i Karl Johans gate i Oslo, der 52 år gamle Kjell Elvis etter planen skal synge Elvis-sanger fram til lørdag kl. 11.

– Han er godt i gang og står og hopper og spretter, sier manager Helge Johansen til NTB i 10-tiden.

– Jeg sa han måtte huske og ikke få helt overtenning for tidlig. Men det klarte han jo ikke når fans og journalister hadde møtt fram, og begynte med karatesparkene med en gang, sier manageren.

– Men overtenning er min bekymring. Han er ikke bekymret, legger Johansen til.

– Det har ikke vært noen Elvis-diett, for å si det sånn, understreker Johansen, som legger til at lege og ernæringsspesialist også er til stede.

Hvis Kjell Elvis holder ut hele løpet, vil han ha knust den nåværende rekorden i Elvis-synging på 43 timer, 11 minutter og 11 sekunder. Rekorden har stått i 16 år, og ble satt av tyske Thomas «Curtis» Gäthje.

I tillegg til å være Elvis-entusiast er Kjell Elvis også ambassadør for den ideelle stiftelsen Hvite Lilje, og det ambisiøse verdensrekordforsøket har også som mål å samle inn penger til å bygge nytt sykehus for flyktninger i Myanmar.

Men manageren legger ikke skjul på at det kan bli utfordrende å holde koken i to døgn.

Manageren understreker at de har gjennomført omhyggelige forberedelser, og at Kjell Elvis er godt rustet til å klare seg gjennom de neste 50 timene.

(©NTB)

Flere nyheter: